Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

heremietkreeft
heremietkreeft - 25-11-2020 10:39:43
Computers & Telefonie

Kpn neemt telfort en komt met extra kosten

Ik kan van uw vraag 'geen chocola maken' u bent overgestapt naar een andere provider en moet dan toch betalen voor een telfort abonnement?
het lijkt mij dat er dan met de overstap iste niet goed is gegaan. bij de overname van telfort door kpn zijn m.i. de cotractvoorwaarden niet eenzijdig gewijzigd (anders dan mogelijk door middel van de melding dat u kunt overstappen indien er toch sprake zou zijn van wijziging).

als u bent overgestap zou u van een andere provider nota's moeten ontvangen en als dat inderdaad zo is, geldt dat als voldoende bewijs dat er dan iets fout is. ik lees dat echter niet in uw vraag dus: wat is er exact aan de hand?  toch voor informatie aan u:https://pc-en-internet.infonu.nl/diversen/12302-de-geschillencommissie-internet-telecommunicatiediensten.html#:~:text=de%20geschillencommissie%20internet%20%28telecommunicatiediensten%29%20de%20geschillencommissie%20internet%2c%20voluit,bijvoorbeeld%20internet%2c%20telefonie%2c%20digitale%20televisie%20of%20een%20alles-in-eenpakket." target="_blank">geschillencommissie